WORKSHOP I
SELVHYPNOSE

Tag kontrol over dit liv og øg din livskvalitet med vores unikke gruppeforløb med hypnoterapi. Vores tre sessioner, som finder sted over to tirsdage fra 17:30-21:30, er skræddersyet til dig, der ønsker at frigøre dig selv fra negative tankemønstre og blokeringer, der forhindrer dig i at leve dit bedste liv.

I vores gruppeforløb vil du blive guidet gennem forskellige øvelser, som vil lede dig ind i en dyb afslapningstilstand, hvor du vil kunne slippe af med negative vaner og udfordringer, som fx rygestop, overvægt, angst og stress. Men du vil ikke kun modtage støtte fra os erfarne hypnoterapeuter – du vil også få mulighed for at dele dine erfaringer med andre, der arbejder mod de samme mål som dig.

Er du i tvivl om det er noget for dig? Vi har samlet nogle udtalelser fra tidligere kursister, som du kan se herunder. Derudover har vi også muligheden for at give dig en session til en fornuftig pris, hvor du kan komme forbi, høre nærmere om hypnose, workshoppen, arbejdsgangene og samtidig prøve at komme i hypnose. Læs mere om det her.

Dette skaber et stærkt og støttende fællesskab, hvor du kan finde inspiration og støtte, når du har brug for det. Uanset om du har prøvet hypnoterapi før eller er helt ny, vil vores gruppeforløb give dig muligheden for at tage kontrol over dit liv på en helt unik og effektiv måde – også når du kommer hjem og kan fortsætte øvelserne alene!

Tøv ikke med at kontakte os for at få mere information og tilmelde dig vores næste forløb. Vi ser frem til at hjælpe dig med at nå dine mål!

Hvad siger tidligere deltagere?

“En fantastisk dejlig kursus, med en masse skønne kursister, hvor der er nærvær, kærlighed, og man bliver rummet med alle de følelser man har. 😉
Glæder mig allerede til næste kursus.

Rigtige mange gode værktøjer man kan arbejde videre med, også når kurset er færdig. 😊 Hermed de varmeste anbefalinger til Lars og Anne og tak for jer, og jeres rummelighed. ❤️”
– Udtalelse fra tidligere kursist

“Sæt din kurs har givet mig, en pause, et frirum,  anderkendelse, rum og plads, forståelse, indblik, viden, mulighed, ro, fortrøstning, håb, motivation, nysgerrighed, lyst til at komme igang igen.

Jeg har aldrig været så kort tid om at finde tillid hos mennesker jeg ikke kendte. Vi blev hurtigt fortrolige og det var fantastisk at opleve. Anne og Lars var gode til at hjælpe os igang og hen mod på rette kurs.
Jeg kan kun varmt anbefale sæt din kurs forløbet og glæder mig til Kursen er sat”

– Udtalelse fra tidligere kursist

“Det har været meget spændende og givende, fordi jeg er blevet bedre til at fokusere på min egen kurs og vilje. Jeg er blevet god til at sætte del-mål for mig selv. Jeg er taknemmelig for at have deltaget på workshoppen Sæt Din Kurs og lært nogle nye redskaber.”

– Udtalelse fra tidligere kursist

“Anne og Lars er super dygtige. ❤️ Et meget trygt og åbent rum.”

– Udtalelse fra tidligere kursist

“Jeg har aldrig følt at mit liv skulle gå mange år ind i fremtiden. Jeg har aldrig været selvmordstruet, men alligevel har jeg siddet fast i den tanke at det hele alligevel stoppede snart. Jeg er kommet ud af de tanker og tør se lyst ind i fremtiden og har valgt mig selv til i livet.

Det her kursus har gjort den største forskel i mit liv.”

– Udtalelse fra tidligere kursist

Vi glæder os til at møde dig!

Næste hold starter

Tirsdag, 12. september, 2023

Adresse

Københavnsvej 17
4800 Nykøbing F.

Pris

500 kr. pr. gang
1.500 kr. i alt

Kontakt

lars@hypnoterapi.dk
53501448

Har jeg vækket din nysgerrighed?

Udfyld formularen og jeg kontakter dig! Så får vi en snak om workshoppen, du får mulighed for at stille spørgsmål og du bliver skrevet på holdet. Kontakten er i selvfølgelig 100% uforpligtende, så det er helt okay at udfylde selv om du “bare er nysgerrig for nu”.