WORKSHOP I
SELVHYPNOSE

Tag kontrol over dit liv og øg din livskvalitet med vores unikke gruppeforløb med hypnoterapi. Vores to sessioner, som finder sted over to tirsdage fra 17:30-21:30, er skræddersyet til dig, der ønsker at frigøre dig selv fra negative tankemønstre og blokeringer, der forhindrer dig i at leve dit bedste liv.

I vores gruppeforløb vil du blive guidet gennem forskellige øvelser, som vil lede dig ind i en dyb afslapningstilstand, hvor du vil kunne slippe af med negative vaner og udfordringer, som fx rygestop, overvægt, angst og stress. Men du vil ikke kun modtage støtte fra os erfarne hypnoterapeuter – du vil også få mulighed for at dele dine erfaringer med andre, der arbejder mod de samme mål som dig.

Dette skaber et stærkt og støttende fællesskab, hvor du kan finde inspiration og støtte, når du har brug for det. Uanset om du har prøvet hypnoterapi før eller er helt ny, vil vores gruppeforløb give dig muligheden for at tage kontrol over dit liv på en helt unik og effektiv måde – også når du kommer hjem og kan fortsætte øvelserne alene!

Tøv ikke med at kontakte os for at få mere information og tilmelde dig vores næste forløb. Vi ser frem til at hjælpe dig med at nå dine mål!

Vi glæder os til at møde dig!

Næste hold afholdes

Tirsdag, 17. juni, 2023
Tirsdag, 4. juli, 2023

Adresse

Københavnsvej 17
4800 Nykøbing F.

Pris

500 kr. pr. gang
1.000 kr. i alt

Kontakt

lars@hypnoterapi.dk
53501448

Har jeg vækket din nysgerrighed?

Udfyld formularen og jeg kontakter dig! Så får vi en snak om workshoppen, du får mulighed for at stille spørgsmål og du bliver skrevet på holdet. Kontakten er i selvfølgelig 100% uforpligtende, så det er helt okay at udfylde selv om du “bare er nysgerrig for nu”.