FÅ GLÆDE AF EN
AFSLAPNINGSHYPNOSE

Jeg tilbyder en afslapningshypnose, som vil føles som det rene balsam for dit sind! Med dig i fokus tager vi først en snak om dig, dit liv og dine problemstillinger. Jeg fortæller dig om hypnose, hvorefter du kommer igennem en afslapningshypnose.

Afslapningshypnose fokuserer på at bringe dig ind i en dybt afslappet tilstand, både fysisk og mentalt. Her er nogle af fordelene ved afslapningshypnose:

Reduceret stress: Afslapningshypnose kan mindske stress ved at aktivere kroppens naturlige afslapningsrespons.

Forbedret søvn: Ved at reducere angst og spændinger kan afslapningshypnose forbedre søvnkvaliteten.

Smertelindring: Dyb afslapning kan hjælpe med at reducere fysisk smerte og spændinger i kroppen.

Øget fokus: Efter en session af afslapningshypnose kan man føle sig mere fokuseret og klar i hovedet, da sindet er blevet “renset” for distraktioner.

Forbedret humør: At reducere stress og spændinger kan have en positiv effekt på ens generelle humør.

Bedre kropsbevidsthed: Afslapningshypnose kan øge ens bevidsthed om kroppens fornemmelser, hvilket kan være nyttigt for at opdage og adressere områder med spændinger eller ubehag.

Dette er blot et udpluk af fordelene ved afslapningshypnose. Resultater kan variere fra person til person, men mange finder denne form for hypnose særdeles gavnlig for deres generelle velbefindende.

Sessionen tager typisk godt en time, og du vil føle dig afslappet, glad og fået et motiverende boost, som du kan tage med dig.

Typisk 60-75 minutter

Fast pris uanset tidsforbrug

Fokus på en god oplevelse

Afslapningshypnose med dig i centrum

Uanset om du har spørgsmål eller vil booke en afslapningshypnose er du naturligvis velkommen til at kontakte mig. Et opkald til mig er altid fuldstændigt uforpligtende!

Jeg glæder mig til at møde dig!

Booking

Alle hverdage, 8-16

Adresse

Københavnsvej 17
4800 Nykøbing F.

Pris

499 kr.
Normalpris: 799 kr.

Kontakt

lars@hypnoterapi.dk
53501448

Har jeg vækket din nysgerrighed?

Udfyld formularen og jeg kontakter dig! Så får vi en snak om workshoppen, du får mulighed for at stille spørgsmål og du bliver skrevet på holdet. Kontakten er i selvfølgelig 100% uforpligtende, så det er helt okay at udfylde selv om du “bare er nysgerrig for nu”.