Komme videre efter overgreb

Det kan være svært at komme videre efter at have været udsat for et overgreb, nærmest uanset hvad overgrebet har bestået af eller hvor længe. Mange mennesker oplever traumer og negative følelser, som kan have en indvirkning på deres dagligdag i en negativ grad. Heldigvis kan hypnoterapi være en effektiv metode til at håndtere og overvinde disse følelser. Det får ikke overgrebet til ikke at være sket, men hypnoterapi kan gøre overgrebets indvirkning på dig mildere, så du kan fokusere på at komme videre.

Hypnose er en naturlig tilstand af ændret bevidsthed, hvor din underbevidsthed er mere modtagelig for positive forslag. Det kan hjælpe dig med at ændre negative tankemønstre og adfærd, og give dig mulighed for at forlade fortiden bag dig og fokusere på fremtiden.

Når du er i hypnose, kan du arbejde med at ændre dine reaktioner på ubehagelige minder og følelser.

Hypnoterapi kan hjælpe dig med at komme videre efter et overgreb, ved at give dig mulighed for at tackle dine traumer og negative følelser. Det kan give dig mulighed for at ændre dine tankemønstre og adfærd, og hjælpe dig med at føle dig mere i kontrol over dit liv. Hvis du overvejer at prøve hypnoterapi, anbefaler jeg at du tager kontakt til mig, så jeg kan forklare dig om processen.

Det vigtigste for mig er at du føler dig tryg, og ved at du og din velvære er i fokus her.

Jeg ringer dig gerne op! Udfyld formularen. Jeg ringer altid fra 53501448, som er mit direkte nummer – og du må også gerne ringe.

Du må også gerne sende en SMS, hvis det er nemmere eller mere trygt for dig!