INTRO SESSION I
HYPNOSE

Hypnose er en tilstand, som mange opfatter, som noget mystisk hokus-pokus. Derfor afholder jeg intro-sessioner, hvor formålet er at give dig en forsmag på, hvad hypnose er, hvor vi samtidig kan få en snak om, hvad der sker på workshoppen.

Som udgangspunkt koster det blot 299,- at tage sådan en introsession, men vælger du at tilmelde dig workshoppen “Sæt Din Kurs” efterfølgende, får du beløbet i rabat.

Introsessionen er altså en god indgangsvinkel, hvis du er i tvivl om vores workshops er noget for dig. Introsessionen giver dig mulighed for at udforske hypnose i trygge rammer og få svar på dine spørgsmål ift. vores workshops. Tøv ikke med at tage det første skridt mod personlig udvikling og velvære – book din introsession i hypnose allerede i dag!

Du døjer måske med angst, overvægt, stress eller har et ønske om at stoppe med at ryge? Mulighederne for behandling i hypnose er mange, og det er en spændende og interessant proces. I introsessionen er at vise hvordan hypnosen virker, fjerne mystikken omkring den og lade dig prøve at mærke den følelse, som det giver i kroppen. Og herefter ved du præcis, hvad det er du går indtil når du deltager på vores workshops.

Det er altså ikke terapi-arbejdet der er i fokus, men at “gøre dig klar” til at kunne gå i en tryg og sikker behandlingsform sammen med dine medkursister, som virkelig virker fantastisk.

Typisk 45-60 minutter

Fast pris uanset tidsforbrug

Fokus på en god oplevelse

Bliv klar til Sæt Din Kurs

Prisen gives i rabat på workshoppen: Sæt Din Kurs

Uanset om du har spørgsmål eller vil booke en intro-session er du naturligvis velkommen til at kontakte mig. Et opkald til mig er altid fuldstændigt uforpligtende!

Jeg glæder mig til at møde dig!

Booking

Alle hverdage, 8-16

Adresse

Københavnsvej 17
4800 Nykøbing F.

Pris

299 kr.
Du får det fulde beløb i rabat, hvis du deltager i Sæt Din Kurs

Kontakt

lars@hypnoterapi.dk
53501448

Har jeg vækket din nysgerrighed?

Udfyld formularen og jeg kontakter dig! Så får vi en snak om workshoppen, du får mulighed for at stille spørgsmål og du bliver skrevet på holdet. Kontakten er i selvfølgelig 100% uforpligtende, så det er helt okay at udfylde selv om du “bare er nysgerrig for nu”.