INTRO SESSION I
HYPNOSE

Vi tilbyder en unik introsession i hypnose for nye klienter, hvor du kan opleve hypnosens kraft og potentiale. Introsessionen giver dig mulighed for at udforske hypnose i trygge rammer og få svar på dine spørgsmål. Tøv ikke med at tage det første skridt mod personlig udvikling og velvære – book din introsession i hypnose allerede i dag!

Du døjer måske med angst, overvægt, stress eller har et ønske om at stoppe med at ryge? Mulighederne for behandling i hypnose er mange, og det er en spændende og interessant proces. I introsessionen er at vise hvordan hypnosen virker, fjerne mystikken omkring den og lade dig prøve at mærke den følelse, som det giver i kroppen.

Det er altså ikke terapi-arbejdet der er i fokus, men at “gøre dig klar” til at kunne gå i en tryg og sikker behandlingsform, som virkelig virker fantastisk.

Typisk 60 minutter

Fast pris uanset tidsforbrug

Fokus på en god oplevelse

Uanset om du har spørgsmål eller vil booke en intro-session er du naturligvis velkommen til at kontakte mig. Et opkald til mig er altid fuldstændigt uforpligtende!

Jeg glæder mig til at møde dig!

Booking

Alle hverdage, 8-16

Adresse

Københavnsvej 17
4800 Nykøbing F.

Pris

199 kr.
Normalpris: DKK 499,-

Kontakt

lars@hypnoterapi.dk
53501448

Har jeg vækket din nysgerrighed?

Udfyld formularen og jeg kontakter dig! Så får vi en snak om workshoppen, du får mulighed for at stille spørgsmål og du bliver skrevet på holdet. Kontakten er i selvfølgelig 100% uforpligtende, så det er helt okay at udfylde selv om du “bare er nysgerrig for nu”.