OVERBYGNINGEN:
KURSEN ER SAT

For at være med på KURSEN ER SAT, skal du have deltaget på vores løbende workshop, SÆT DIN KURS. På denne workshop, lærte du at sætte din kurs, og nogle gode teknikker til hvordan du kan fastholde dig selv i de gode tankemønstre. Vores overbygningen er lavet, så du får flere redskaber, og kan komme dybere i dig selv, så du kan nå endnu længere med det du ønsker i dit liv.

Holdet vil bestå af ansigter du allerede kender og nye ansigter fra andre SÆT DIN KURS hold. Alle har altså været igennem det samme, og ved hvor vigtigt det er at rummet er trygt og godt. Og vi – Anne og Lars – vil selvfølgelig yde vores fulde støtte hele vejen igennem, som I kender det. Ingen bliver efterladt eller ladet i stikken. Vi er der hele vejen!

Målet er at få et endnu mere stærkt og støttende fællesskab, og få dig til at sætte dig selv forrest i livet endnu en gang!

VI GLÆDER OS TIL AT SE DIG IGEN!

Vi glæder os til at møde dig!

Næste hold afholdes

Tirsdag, 22. august, 2023
Tirsdag, 5. september, 2023
Tirsdag, 19. september, 2023

Adresse

Københavnsvej 17
4800 Nykøbing F.

Pris

500 kr. pr. gang
1.500 kr. i alt

Kontakt

lars@hypnoterapi.dk
53501448

Skal du med på overbygningen?

Bemærk at denne workshop er en overbygning på grundforløbet “Sæt din kurs”. Udfyld formularen og jeg kontakter dig! Så får vi en snak om workshoppen, du får mulighed for at stille spørgsmål og du bliver skrevet på holdet. Kontakten er, som altid, 100% uforpligtende.