Hvad behandles med hypnoterapi?

Små bekymringer, store bekymringer, rygestop, manglende motivation, flyskræk, vrede, tandlægeskræk, sorg, misbrug, angst –  ja, det er nærmest kun fantasien, der sætter grænser for, hvad hypnoterapi kan omhandle. Vores sind er en fantastisk supercomputer med en ekstrem hukommelse, og med hypnosen kan vi åbne op for nemmere at kunne omprogrammere de dårlige vaner, angst, m.v. direkte hvor det virker – i underbevidstheden.

Af samme grund er det også umuligt for mig, at opstille en decideret facitliste, som viser akkurat, hvad behandlingerne kan være drejningspunkt omkring. Alle behandlinger vil også være unikke forløb for den enkelte klient.

Ofte møder jeg personer, som føler trang til at sammenligne deres problemer med deres bekendtes. Det kan man ikke! Hvad der kan virke som et lille problem ift. naboens store problemer, kan sagtens fylde utrolig meget følelsesmæssigt. Vi har alle forskellige baggrund og normer, og dermed også forskellige oplevelser af diverse problematikker. Så kort fortalt: Har du noget der går dig på, eller noget du ønsker forandret – så kontakt mig!

Hypnoterapi arbejder med dine følelser

En ikke-fyldestgørende ikke-prioriteret liste

VægttabRygestopOCD/tvangstankerStress • JalousiSorgFlyskrækTandlægeskrækTristhedPTSDSelvværd & SelvtillidOvergrebVoldSmertehåndtering / kroniske smerterMigræneanfaldAngstFobierEksamensangstDårlige vanerKlaustrofobi

Og så videre og så videre… kontakt mig med dine problemer og lad os få gang i en samtale.