Sådan foregår en session

Hos mig er det vigtigt, at du føler dig tryg hele vejen igennem, fra første kontakt til du er kommet godt hjem efter sessionen. Derfor kan du her læse hvordan en session foregår i min klinik.

En typisk session varer fra 30 minutter og op til 2 timer.

Det er vigtigt for mig at pointere, at du på intet tidspunkt efterlades alene – hverken før, i eller efter hypnosen.

Telefonisk kontakt

Når vi har fået kontakt tager vi en snak på telefonen. Her vil du kunne blive klogere på mig, og jeg klogere på dig. Du fortæller om hvad der har fået dig til at ringe, og snakken vil også hjælpe med at se om vi har en god kemi og om vi kan skabe et trygt rum sammen.

Har vi fået kontakt via e-mail eller fx Facebook Messenger aftaler vi naturligvis, hvornår opkaldet passer for os begge.

Ankomst til klinikken

Jeg henter dig ved hoveddøren, og byder dig velkommen. Overtøjet kan hænges på stumtjener, og du får mulighed for toiletbesøg, så du er klar til at sætte dig i stolen.

Rummet er lyst og indbydende, stolen er med god siddekomfort og der vil være et bord foran dig med servietter og et glas vand. Min stol er placeret over for dig på behørig afstand.

Pre-Talk

Du fortæller mig først lidt om dig, og herefter hvad du bringer til stolen, samt hvad du synes vi skal tale om. Jeg stiller dig lidt spørgsmål frem og tilbage, alt efter om der er noget jeg mangler at få at vide.

Du er selvfølgelig velkommen til at stille spørgsmål retur inden vi går i gang.

Denne tager længere tid første gang vi mødes.

Hypnotisk induktion

Selve den hypnotiske induktion er der, hvor jeg vil guide dig i hypnose, og her du vil begynde at føle dig afslappet på den mest fantastiske vis. Mange tror fejlagtigt at man sover og er helt “væk”, men sådan er det ikke. Du vil til hver en tid kunne rejse dig, hvis det er det du ønsker.

Læs mere om hypnose her.

Hypnotisk terapi / Hypnoterapi

Det er her den egentlige terapi foregår.

Alle sessioner er unikke. Via min guidning og din underbevidsthed vil vi kunne arbejde med det du bragte til stolen. Der findes mange værktøjer, som jeg bruger for at finde frem til de følelser, der påvirker dig.

Der findes ingen opskrift på hvordan en session præcis skal være, netop fordi vi alle er forskellige.

Afslutning

Du vækkes fra hypnosen, og vi bruger den tid, som du har brug for, på at få en snak om din oplevelse i hypnose og aftaler en eventuel næste tid. Du vil med stor sandsynlighed føle dig træt efterfølgende, hvilket er helt normalt.

Der gives altid god tid til hver session, så du ikke skal føle dig smidt ud efter en session hos mig.