Effektiv behandling af PTSD

PTSD er en alvorlig tilstand, som kan opstå efter at være udsat for en traumatisk begivenhed. Det kan føre til flashbacks, mareridt, angst og andre mentale helbredsproblemer. Heldigvis kan hypnoterapi og EMDR (Eye Movement Desensitization and Reprocessing) være effektive metoder til at behandle PTSD. Faktisk er EMDR en anbefalet behandling fra WHO!

Som hypnoterapeut kan jeg hjælpe dig med at bruge hypnose til at ændre negative tankegang og følelser, der kan føre til PTSD. Gennem hypnose kan jeg hjælpe dig med at identificere og håndtere de underliggende årsager til PTSD og give dig værktøjer til at håndtere det.

Jeg kan også anvende en del af EMDR teknikken som kan hjælpe dig med at bearbejde og integrere de traumer, der kan have forårsaget PTSD. EMDR er en kognitiv terapi, som involverer at lede ens opmærksomhed ved hjælp af øjenbevægelser, mens man genkalder traumerne. Dette kan hjælpe med at reducere symptomerne og hjælpe med at bearbejde traumerne.

Som hypnoterapeut kan jeg hjælpe dig med at ændre dine tankegang og følelser omkring PTSD og give dig værktøjerne til at håndtere det på en positiv måde. Det er ikke nødvendigvis et “quickfix”, men med metoderne vil du opleve en positiv forandring i dine symptomer og reaktioner.

Kontakt mig gerne for mere information!

Jeg ringer dig gerne op! Udfyld formularen. Jeg ringer altid fra 53501448, som er mit direkte nummer – og du må også gerne ringe.

Du må også gerne sende en SMS, hvis det er nemmere eller mere trygt for dig!