Udsat for vold?

Vold kan have alvorlige konsekvenser for den person, der er blevet udsat for det. Det kan efterlade dem med traumer, angst og depression, som kan påvirke deres liv i mange år efter hændelsen. Heldigvis kan hypnoterapi være en effektiv metode til at håndtere og overvinde disse følelser.

Hypnose er en naturlig tilstand af ændret bevidsthed, hvor din underbevidsthed er mere modtagelig for positive forslag. Det kan hjælpe dig med at ændre negative tankemønstre og adfærd, og give dig mulighed for at forlade fortiden bag dig og fokusere på fremtiden.

Når du er i hypnose, kan du arbejde med at ændre dine reaktioner på ubehagelige minder og følelser, samt at bearbejde traumer, der kan have en negativ indvirkning på dit liv. Du kan også arbejde med at øge din selvtillid og selvværd, samt øge din evne til at håndtere stress og angst.

Som uddannet hypnoterapeut, kan jeg hjælpe dig med at komme videre efter vold. Jeg kan guide dig igennem processen med hypnose og give dig de værktøjer, du har brug for, for at håndtere dine følelser og komme videre med dit liv. Hvis du har været udsat for vold og ønsker at arbejde med dette, kan jeg hjælpe dig med at finde ro og fred i din sjæl.

Jeg ringer dig gerne op! Udfyld formularen. Jeg ringer altid fra 53501448, som er mit direkte nummer – og du må også gerne ringe.

Du må også gerne sende en SMS, hvis det er nemmere eller mere trygt for dig!