Først og fremmest

Tak for din tillid – tak for at du har valgt, at jeg skal være med til, at hjælpe dig med den proces og forandring du står overfor! Det betyder meget for mig.

Jeg får ofte de samme spørgsmål i forbindelse med sessioner hos mig, og derfor har jeg forsøgt at komme med svarene.

Jeg vil rigtig gerne bede dig læse de her to sider, inden du læser videre. De åbner i et nyt vindue, så når de er læst, kan du blot lukke dem og komme tilbage hertil igen.

Link 1: Hvad er hypnose?
Link 2: Sådan foregår en session

Jeg holder en dyb fortrolighed, og snakker ikke med andre om din session. Sessionen hos mig er din – og det bliver den ved med at være. Får jeg brug for supervision fra min mentorer for at hjælpe dig bedst muligt, så spørger jeg dig altid herom, og accepterer et eventuelt nej tak – du vil selvfølgelig altid blive omtalt 100% anonymt.

KOM SOM DU ER – HER ER INGEN FORVENTNINGER ELLER KRAV – DU SKAL IKKE PRÆSTERE, BLOT VÆRE

 1. Skal jeg bare gå ind?
  Er døren åben, kommer du bare ind. Ellers er det meget vigtigt, du ikke banker på eller kommer ind da der kan være en anden session i gang.Der er et lille venteområde foran. Føler du det er mere trygt at du venter i fx din bil, så er du mere velkommen til dette, og jeg henter dig der.
 2. Hvad er adressen?
  Adressen er Københavnsvej 17, 4800 Nykøbing F.Indkørslen er dog på mærkværdig vis lavet på Aalborgvej! Se kortet længere nede.Jeg deler bygning med bl.a. EVL Rengøring, som har de største skilte. Så ser du dem, så er du på rette spor. Du er altid velkommen til at ringe 53501448, hvis du er faret vild 🙂 
 3. Hvor lang tid tager en session?
  En session variere i længden. Typisk siger jeg fra 30-90 minutter, men jeg sætter altid god tid af til dit besøg. Så sessionen varer til vi er færdige med sessionens arbejde, og står godt plantet til at kunne tage hjem igen.
 4. Tager du Dankort eller hvordan skal jeg betale?
  Nej, der er simpelthen et hav af gebyrer og oprettelse på. Så jeg tager helst imod en bankoverførsel. Du får altid en faktura inden sessionsstart på e-mail, som jeg gerne ser betalt inden vi går i gang. Der ydes ingen økonomisk returret.
 5. Løser du alle mine problemer?
  Nej, jeg skal hellere ses som et værktøj, der hjælper dig med at løse dine problemer og finde vej og rum i dit sind. Det er faktisk dig der skal gøre arbejdet.
 6. Hvor mange sessioner skal jeg have?
  Det afhænger i sidste ende af dig, det du kommer med, din evne til at bearbejde og hvordan det hele skrider frem. Der er ingen manual, hvorfor jeg heller ikke kan sige det på forhånd. Ved rygestop oplever mange bedring efter første session, men det viser sig ofte at den største varige forandring for alvor sker efter 2-3 behandlinger.

ALT DER SKER I TERAPIEN ER DIT – DET BLIVER SOM DEN STØRSTE SELVFØLGE IMELLEM OS

Særligt ved børnehypnose

Kommer du med dit barn, så skal du vide, at jeg er på barnets side. Så med mindre dit barn har  et ønske om at bagefter, så bliver alt indenfor terapilokalets fire vægge – og du sidder i venteværelset imens. Jeg kommer i den proces til at fortælle dig, foran dit barn, at det er barnets session, og at du som mor og far lige nu er ligegyldig.

Vi skal nemlig have en fortrolighed.

Inden du kommer med dit barn, så vil jeg i øvrigt anbefale at du ser filmen “Inderst Inde” med dem. Den kan findes på Disney+ og handler om vores inderste grundfølelser.

Se den her: Inderst inde på Disney+

FIND VEJ