Trangen er midlertidig

159,00 kr.249,00 kr.

Kategorier: , Varenummer (SKU): N/A

Beskrivelse

Denne motivplakat med teksten “Trangen er midlertidig, sundheden er varig” er en positiv påmindelse om, at dine sundhedsmæssige valg kan have en langvarig effekt på dit liv og dit velvære.

Når du kigger på denne plakat, vil du blive mindet om, at det kan være fristende at følge trangen til at spise usundt eller undlade at træne, men at dine sundhedsmæssige valg har en langvarig effekt på din krop og dit velvære. Ved at vælge en sund livsstil, kan du opnå større livskvalitet og en varig forbedring af din sundhed.

Hæng plakaten op et sted, hvor du ser den ofte, så den kan minde dig om, at sundhed er vigtigt og at det er vigtigt at tænke langsigtet. Ved at prioritere din sundhed, kan du opnå større livsglæde og velvære.

Denne plakat er også en perfekt gave til venner eller familiemedlemmer, der måske har brug for lidt ekstra opmuntring til at vælge en sund livsstil.

Så hvis du ønsker at blive mindet om, at trangen er midlertidig, sundheden er varig, eller hvis du vil give en gave til en, der har brug for lidt ekstra opmuntring til at vælge en sund livsstil, så er denne motivplakat perfekt til dig!

 

Størrelserne er tilpasset rammerne fra IKEA og Jysk.

 

– Lækreste kvalitet papir

– Professionelt printet

– Papirvægt: 200 g/m^2

– Ingen returret, da de printes direkte til dig

 

Image by Valentina Razumova / Shutterstock

Yderligere information

Vægt N/A
Size

13×18 cm / 5×7″, 15×20 cm / 6×8″, A4 21×29.7 cm / 8×12″, 30×40 cm / 12×16″, 40×50 cm / 16×20″, 50×70 cm / 20×28″

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Trangen er midlertidig”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Post comment