Tænk positivt & positivt vil ske

159,00 kr.299,00 kr.

Kategori: Varenummer (SKU): N/A

Beskrivelse

Denne motivplakat med teksten “Tænk positivt & positivt vil ske” vil minde dig om, at en positiv tankegang kan have en kraftfuld indvirkning på dit liv og dine omstændigheder.

Når du kigger på denne plakat, vil du blive mindet om, at din tankegang kan påvirke dine følelser og handlinger. Ved at tænke positivt kan du tiltrække positive oplevelser og resultater i dit liv.

Hæng plakaten op et sted, hvor du ser den ofte, så den kan minde dig om at tænke positivt. Når du står over for en udfordring, kan du kigge på plakaten og huske, at en positiv tankegang kan hjælpe dig med at finde en løsning.

Denne plakat er også en perfekt gave til venner eller familiemedlemmer, der måske har brug for lidt ekstra påmindelse om at tænke positivt. Det er en simpel påmindelse om, at en positiv tankegang kan have en stor indvirkning på ens liv og omstændigheder.

Så hvis du har brug for at blive mindet om vigtigheden af at tænke positivt, eller hvis du vil give en gave til en, der har brug for lidt ekstra opmuntring, så er denne motivplakat perfekt til dig!

Størrelserne er tilpasset rammerne fra IKEA og Jysk. 

– Lækreste kvalitet papir

– Professionelt printet

– Papirvægt: 200 g/m^2

– Ingen returret, da de printes direkte til dig

Image by VALUA VITALY / Shutterstock

Yderligere information

Vægt N/A
Size

13×18 cm / 5×7″, 15×20 cm / 6×8″, A4 21×29.7 cm / 8×12″, 30×40 cm / 12×16″, 40×50 cm / 16×20″, 50×70 cm / 20×28″, 60×90 cm / 24×36″

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Tænk positivt & positivt vil ske”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Post comment