Du kan overvinde enhver frygt

159,00 kr.199,00 kr.

Kategori: Varenummer (SKU): N/A

Beskrivelse

Denne motivplakat med teksten “Du kan overvinde enhver frygt” er en positiv påmindelse om, at du er stærkere end dine frygt, og at du kan overvinde dem ved at tage små skridt hen imod dem.

Når du kigger på denne plakat, vil du blive mindet om, at frygt kan være en stor hindring i dit liv, men at du kan overvinde dem ved at træde ud af din komfortzone og udfordre dig selv. Ved at tage små skridt hen imod det, du frygter, kan du gradvist opbygge selvtillid og overvinde dine frygt.

Hæng plakaten op et sted, hvor du ser den ofte, så den kan minde dig om, at du er stærkere end dine frygt. Ved at tage små skridt og udfordre dig selv, kan du opnå større tilfredshed og glæde i livet.

Denne plakat er også en perfekt gave til venner eller familiemedlemmer, der måske har brug for lidt ekstra opmuntring til at overvinde deres frygt.

Så hvis du ønsker at blive mindet om, at du kan overvinde enhver frygt, eller hvis du vil give en gave til en, der har brug for lidt ekstra opmuntring til at udfordre sig selv og overvinde deres frygt, så er denne motivplakat perfekt til dig!

Størrelserne er tilpasset rammerne fra IKEA og Jysk. 

– Lækreste kvalitet papir

– Professionelt printet

– Papirvægt: 200 g/m^2

– Ingen returret, da de printes direkte til dig


Image by Sergey Nivens / Shutterstock

Yderligere information

Vægt N/A
Size

13×18 cm / 5×7″, 15×20 cm / 6×8″, A4 21×29.7 cm / 8×12″, 30×40 cm / 12×16″

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Du kan overvinde enhver frygt”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Post comment