Du er stærkere end du tror

159,00 kr.299,00 kr.

Kategori: Varenummer (SKU): N/A

Beskrivelse

Denne motivplakat med teksten “Du er stærkere end du tror” vil hjælpe dig med at finde den indre styrke og motivation, du har brug for til at overvinde udfordringer og nå dine mål.

Når du kigger på denne plakat, vil du blive mindet om, at du er i stand til at overvinde enhver udfordring, der kommer din vej, og at du har mere styrke end du tror. Denne påmindelse vil hjælpe dig med at opbygge tillid til dig selv og troen på, at du kan klare alt.

Hæng plakaten op et sted, hvor du ser den ofte, så den kan minde dig om din egen styrke og modstandskraft. Når du har en svær dag, eller når du føler dig nede, kan du kigge på plakaten og huske, at du er stærkere end du tror, og at du kan overvinde alt.

Denne plakat er også en perfekt gave til venner eller familiemedlemmer, der måske har brug for lidt ekstra motivation og opmuntring i deres liv. Det er en påmindelse om, at de også er stærkere end de tror, og at de kan overvinde enhver udfordring, der kommer deres vej.

Så hvis du har brug for at blive mindet om din egen styrke og modstandskraft, eller hvis du vil give en gave til en, der har brug for lidt ekstra motivation, så er denne motivplakat perfekt til dig!

Størrelserne er tilpasset rammerne fra IKEA og Jysk. 


– Lækreste kvalitet papir

– Professionelt printet

– Papirvægt: 200 g/m^2

– Ingen returret, da de printes direkte til dig

Image by Krivosheev Vitaly / Shutterstock

Yderligere information

Vægt N/A
Size

13×18 cm / 5×7″, 15×20 cm / 6×8″, A4 21×29.7 cm / 8×12″, 30×40 cm / 12×16″, 40×50 cm / 16×20″, 50×70 cm / 20×28″, 60×90 cm / 24×36″

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Du er stærkere end du tror”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Post comment