Din fremtid er lys

159,00 kr.219,00 kr.

Kategori: Varenummer (SKU): N/A

Beskrivelse

Denne motivplakat med teksten “Din fremtid er lys og fuld af muligheder” er en positiv påmindelse om, at uanset hvad der sker i dit liv lige nu, er der altid muligheder for en lysere og mere positiv fremtid.

Når du kigger på denne plakat, vil du blive mindet om, at din fremtid er i dine hænder, og at du kan skabe den fremtid, du ønsker dig. Uanset hvor svært livet kan være på nuværende tidspunkt, er det vigtigt at huske på, at der altid er lys for enden af tunnelen.

Hæng plakaten op et sted, hvor du ser den ofte, så den kan minde dig om, at din fremtid er lys og fuld af muligheder. Ved at fokusere på de positive aspekter af dit liv og arbejde hen imod dine mål og ambitioner, kan du skabe en lysere og mere positiv fremtid.

Denne plakat er også en perfekt gave til venner eller familiemedlemmer, der måske har brug for lidt ekstra påmindelse om, at der altid er lys for enden af tunnelen og muligheder for en lysere fremtid.

Så hvis du ønsker at blive mindet om, at din fremtid er lys og fuld af muligheder, eller hvis du vil give en gave til en, der har brug for lidt ekstra opmuntring til at fokusere på en positiv fremtid, så er denne motivplakat perfekt til dig!

Størrelserne er tilpasset rammerne fra IKEA og Jysk. 

– Lækreste kvalitet papir

– Professionelt printet

– Papirvægt: 200 g/m^2

– Ingen returret, da de printes direkte til dig


Image by PHOTOCREO Michal Bednarek / Shutterstock

Yderligere information

Vægt N/A
Size

13×18 cm / 5×7″, 15×20 cm / 6×8″, A4 21×29.7 cm / 8×12″, 30×40 cm / 12×16″, 40×50 cm / 16×20″

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Din fremtid er lys”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Post comment