Det er aldrig for sent

159,00 kr.219,00 kr.

Kategori: Varenummer (SKU): N/A

Beskrivelse

Denne motivplakat med teksten “Det er aldrig for sent at følge dine drømme” er en positiv påmindelse om, at det aldrig er for sent at forfølge dine drømme og mål, uanset hvor gammel du er eller hvor langt du synes, du er fra at opnå dem.

Når du kigger på denne plakat, vil du blive mindet om, at det aldrig er for sent at forfølge det, du brænder for. Selvom det kan synes uoverskueligt eller umuligt på nuværende tidspunkt, er det vigtigt at huske på, at du kan tage små skridt hver dag hen imod dine drømme og mål.

Hæng plakaten op et sted, hvor du ser den ofte, så den kan minde dig om, at det aldrig er for sent at forfølge dine drømme. Ved at tage små skridt og holde fast i din vision, kan du opnå større tilfredshed og glæde i livet.

Denne plakat er også en perfekt gave til venner eller familiemedlemmer, der måske har brug for lidt ekstra opmuntring til at forfølge deres drømme og mål.

Så hvis du ønsker at blive mindet om, at det aldrig er for sent at forfølge dine drømme, eller hvis du vil give en gave til en, der har brug for lidt ekstra opmuntring til at forfølge deres drømme og mål, så er denne motivplakat perfekt til dig!

Størrelserne er tilpasset rammerne fra IKEA og Jysk. 

– Lækreste kvalitet papir

– Professionelt printet

– Papirvægt: 200 g/m^2

– Ingen returret, da de printes direkte til dig

Image by Krivosheev Vitaly / Shutterstock

Yderligere information

Vægt N/A
Size

13×18 cm / 5×7″, 15×20 cm / 6×8″, A4 21×29.7 cm / 8×12″, 30×40 cm / 12×16″, 40×50 cm / 16×20″

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Det er aldrig for sent”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Post comment