Alt starter med en drøm

159,00 kr.299,00 kr.

Kategori: Varenummer (SKU): N/A

Beskrivelse

Denne motivplakat med teksten “Alt starter med en drøm” er en positiv påmindelse om, at alle store ting i livet begynder med en drøm og en vision.

Når du kigger på denne plakat, vil du blive mindet om, at drømme og visioner er vigtige for at skabe mål og ambitioner i livet. Uden drømme og visioner ville der ikke være noget at stræbe efter, og intet at opnå.

Hæng plakaten op et sted, hvor du ser den ofte, så den kan minde dig om vigtigheden af at have drømme og visioner i livet. Ved at tage dine drømme alvorligt og arbejde hen imod dem, kan du opnå større tilfredshed og glæde i livet.

Denne plakat er også en perfekt gave til venner eller familiemedlemmer, der måske har brug for lidt ekstra påmindelse om vigtigheden af at have drømme og visioner i livet.

Så hvis du ønsker at blive mindet om, at alt starter med en drøm, eller hvis du vil give en gave til en, der har brug for lidt ekstra opmuntring til at tage deres drømme alvorligt og arbejde hen imod dem, så er denne motivplakat perfekt til dig!

 

Størrelserne er tilpasset rammerne fra IKEA og Jysk.

 

– Lækreste kvalitet papir

– Professionelt printet

– Papirvægt: 200 g/m^2

– Ingen returret, da de printes direkte til dig

Image by fotohunter / Shutterstock

Yderligere information

Vægt N/A
Size

13×18 cm / 5×7″, 15×20 cm / 6×8″, A4 21×29.7 cm / 8×12″, 30×40 cm / 12×16″, 40×50 cm / 16×20″, 50×70 cm / 20×28″, 60×90 cm / 24×36″

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Alt starter med en drøm”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Post comment